LSK hämtade upp men förlorade

Äntligen var det dags för ny seriematch när LSK styrde mot Kungälv för att ställas mot Ytterby, i sommarhettan.

Hemmalaget visade att detta inte skulle bli en enkel match för LSK. Ytterby gjorde både 1-0 och sedan 2-0. Innan paus kunde i alla fall Ida Wallenius reducera med ett snyggt mål i krysset, fram till 2-1.

LSK tog ny kraft i andra halvlek, men istället för en kvittering så utökar Ytterby till 3-1! LSK ger sig såklart inte utan kommer tillbaka. Alice Jensen nickar in 3-2, efter inlägg från Jennifer ”Jeje” Johansson. ”Jeje” ordnade strax innan slutet även kvitteringen, fram till 3-3! En skön vändning som skulle leda till poäng. Trodde man. Men precis i slutet kunde Ytterby göra segermålet, fram till slutresultatet 4-3.

En tung förlust i en match där LSK hämtar upp underläget, men förlorar med ett mål som kommer precis i slutskedet. Nu gäller det att ta nya tag inför kommande matcher!

Härnäst laddar laget för ny bortamatch, borta mot Alingsås den 22/8. Då ger vi allt för en LSK-seger!