LSK-kuggen fortsätter

En notorisk slitvarg som kämpar i det tysta – där har vi Frida Lundh. En spelare som är oerhört nyttig för lagbygget och därför är det glädjande att mittfältaren fortsätter i grönvitt.

Frida Lundh fostrades i ungdomssektionen i samarbetet mellan Grohed och LSK. Därefter har hon, bortsett från en säsong i Herrestads AIF, varit LSK trogen. När satsningen startade inför 2018 så var Lundh en av de första att hoppa på tåget. Det har senare inneburit tre raka seriesegrar där Lundh slitigt i det tysta och gjort stora arbetsinsatser för lagets bästa. 25-åringen har även bidragit med såväl rutin som att stötta de yngre spelarna. Under säsongen 2020 har mittfältaren mestadels varit inhoppare i Division 2, men hon har dessutom visat vägen för de yngre spelarna i U-laget – där det blivit en hel del speltid. Nu väljer alltså Frida Lundh att fortsätta och det är en viktig pusselbit för laget – såväl i A- och U-laget.

Kommentar från LSK-tränaren Joakim Jensen:
– Frida är en spelare som med sin attityd både på matcher och träningar ger allt - och det är viktigt att hon vill fortsätta. Frida är väldigt viktig i gruppen, har varit med från början och utvecklats väldigt mycket på plan för varje år som gått.!

Med den inställningen som Frida har så ska det bli spännande att se vad mittfältaren kommer presentera under 2021. En spelare som både pushar andra och sig själv till att utvecklas!


TRUPPEN 2021:

✍🏼 Frida Lundh
✍🏼 Alina Leje Bjelkholm
✍🏼 Andrienne Larsson
✍🏼 Magdalena Cruz Aliaga
✍🏼 Ida Hansson
✍🏼 Linnea Jensen
✍🏼 Alice Jensen
✍🏼 Yrsa Sjöstrand
✍🏼 Alice Nilsson
✍🏼 Sara Mattsson
✍🏼 Anni Mattsson
✍🏼 Julia Bie Karlsson
✍🏼 Linn Borg
✍🏼 Ida Wallenius
✍🏼 Amanda Gustavsson
✍🏼 Julia Ringmark
✍🏼 Ledarstaben

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail