LSK-lördag mot HAIF och Jitex

En ny spännande LSK-lördag står för dörren – och mitt i marsvintern ställs våra representationslag mot Herrestads AIF respektive Jitex BK.

Herrarna inleder lördagen på Skarsjövallen när man tar emot Division 2-laget Herrestads AIF. Efter krysset i Göteborg tidigare i veckan så fortsätter matchandet med tre raka matcher på hemmaplan under en dryg vecka. Det inleds alltså med matchen mot HAIF under lördagen och därefter väntar Göta BK och IK Oddevold. Svartvita gästerna från Undavallen har ett hungrigt lag som har blandat och gett på försäsongen, men är säkerligen spelsugna när man ställs mot LSK. LSK i sin tur har varit stabila och vässar på formen inför stundande säsongstart.
⚽️ Matchstart kl: 13.00 på Skarsjövallens konstgräs.

Damerna kommer senast från storsegern borta mot Lysekil/Stångenäs (0-13) och stöter nu på ett betydligt tuffare motstånd när Elitettanlaget Jitex väntar. En bra och viktig match för LSK inför stundande säsong. Senast LSK mötte Jitex förra året blev det förlust med många mål, men mycket har hänt sedan dess så förhoppningsvis kan det bli en betydligt jämnare match denna gång.
⚽️ Matchstart kl: 13.00 på Åbyvallen


LSK hoppas verkligen att så många som möjligt av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats på lördag, antingen på Skarsjövallen eller i Mölndal, för att heja fram våra grönvita lag!

Let’s Stick Together!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail