LSK-lördag mot ÖIS på Valhalla

Linn Borg höll nollan senast mot Eskilsminne. Får vi se en ny nolla mot ÖIS? Arkivfoto: P. Stenbaek.

LSK tog en efterlängtad seger förra lördagen när Eskilsminne besegrades på Skarsjövallen. Under lördagen väntar ett revanschsuget ÖIS på Valhalla, så det blir något att verkligen se fram emot.

Två förluster. Tuffa nya skador på Amanda Gustavsson, Ida Wallenius och Ida Sölsnaes-Sjöberg. Nej, inledningen på säsongen var ingen fröjd. Mungiporna var däremot mer uppåt efter förra helgens skalp på Skarsjövallens konstgräs. Eskilsminne besegrades med 2-0 i ett vårsoligt Ljungskile. Två bollvinster av Amelia Hallberg låg bakom – som fortsatte med snabba omställningsanfall och som alltså resulterade i två viktiga mål. Dessutom höll LSK-målvakten Linn Borg nollan, vilket även det var viktigt.

För fjärde seriematchen i rad väntar spel på konstgräs när de grönvita åker ner mot Göteborg och Valhalla IP. Örgryte IS är nykomlingar i Division 1 och har fått en tuff start. Tre raka förluster (Halmstad BK, Malmö FF och Eskilsminne) har det blivit hittills så det lär vara ett taggat hemmalag som vill ta sina första poäng i år. Så det gäller att LSK är på tårna för att få alla poäng med sig hem till Bohuslän – igen!

Kom gärna och heja fram LSK på plats!

Matchstart lördag kl: 13.00 på Valhalla IP.


NÄSTA HEMMAMATCH:

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail