LSK vände och vann!

LSK tog genast tag i spelet, med fina kombinationer och stort bollinnehav. Dock hade man svårt att hitta fram till firma Bagger/Jensen i anfallet. I en chansfattig halvlek så var det en kontring efter 10 minuter som skulle resultera. Häcken kom igenom och fick ett friläge som först Borg i LSK-målet räddade, men returen rakades in via LSK-spelare – fram till 1-0.

LSK växte in i halvleken, men hade svårt att komma till i sista tredjedelen. Istället gick lagen till halvtidsvila med ställningen 1-0.

I inledning av andra halvlek är LSK sånär att kvittera på en hörna, men dessvärre bedömdes inte bollen ha passerat mållinjen.

Strax efter en vattenpaus så är Alice Jensen påpasslig och snappar upp en utspark för att sedan sätta dit kvitteringen, 1-1! Det dröjer inte lång stund förrän Sandra Bagger avancerar och slår in bollen i mitten som tar på en motståndare och in i mål – 1-2!

LSK spelade sedan klokt och lät inte Häcken bjudas in i matchen. Istället spelade man vårdat och säkert för att låta tiden att gå. En taktik som höll matchen ut och LSK kunde bärga säsongens första seger redan i premiären av Division 2!

Väldigt skön vändning i en match som LSK förtjänade att vinna. Även kul att se 14-åriga Amelia Hallberg från start tillsammans med bl.a. evigt unga Linn Borg. Nu laddar laget om för att ta sig an Zenith hemma på lördag.