LSK vann seriefinalen!

Det var seriefinal som hägrade dagen före Lucia när Corona kom på besök i Rimnershallen. Och det var ett revanschsuget Corona efter att LSK vann det senaste mötet med 6-0. De drygt 50 personerna på läktaren fick se Stenungsundslaget spela med ett högt man-man försvar och en spelidé som gick ut på att slå långa bollar ifrån Libero eller målvakt upp till Pivot. En spelidé som skulle bära frukt, efter att LSK dominerat matchen med sitt vanliga fina passningsspel så var det Corona som snöpligt lyckades peta in det första målet.

2 minuter efter så kunde firma Jeje-Sandra först kvittera och kort senare också ta ledningen med 2-1.

Men bara 1 minut senare lyckades Corona kvittera innan Sandra slog en passning mot Anni som tog på motståndarens ben och in, domaren tillskrev Anni målet och LSK gick till pausvila med en 3-2 ledning.

I pausen var det ett märkbart irriterat lag som tyckte att motståndarna spelade fult med många efterslängar och armbågar. Angelo justerade berömde laget och gjorde några justeringar i försvarsspelet. Ha kul och hitta glädjen var slutorden innan andra halvlek blåste igång.

Andra halvlek startade och liksom mot Munkedal senast så var det totaldominans ifrån LSK, man flyttade bollen snabbare och hade ett smartare försvarsspel. Målen började trilla in, man kom på avslut efter avslut medans Corna fortsatte med sin spelidé med man-man och långbollar.

Fyran med Jeje-Sandra-Anni-Lisa var strålande ikväll och låg bakom 6 av Ljungskiles mål.
Seriefinalen slutar 8-2 till LSK och man har nu maximala 12 poäng på fyra matcher med 40 gjorda mål och 4 insläppta.

Det finns många spelare att lyfta i det spelskickliga laget denna kväll, Krigare som Honken och den alltid briljanta Kogsta är underbara att ha i ett lag när det blir lite tuffare matcher. Men det var firma Jeje-Sandra som sagt var dominanta och skribenten måste välja en glödhet Sandra som jobbade hårt både offensivt och defensivt. Det hårda arbetet och det fina samarbetet med Jeje resulterade i 3 mål och 3 assist.

Nästa framträdande för LSK är på Luciacupen i Svanesund nu på lördag kl: 10:00.

Mål: Sandra 3, Kogsta 2, Jeje 2, Anni 1
Assist: Sandra 3, Jeje 2, Anni 1, Karne 1