LSK vidare till DM-final!

Amelia Hallberg och Sandra Bagger byttes in och gjorde varsitt mål mot HAIF. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Fjolårets finalmotståndare möttes under onsdagskvällen på ett soligt Undavallen för att göra upp i vilket lag som kunde kvalificera sig för DM-final mot IK Rössö.

LSK, som luftade delar av truppen, kunde ta ledningen fram till 0-1 genom Alice Björnsson efter 21 minuter. En ledning som stod sig till pausvilan.

En bit in i andra halvlek utökade LSK ledningen till 0-2, genom Amelia Hallberg. Fyra minuter senare, i den 69:e minuten, kunde Sandra Bagger fastställa slutresultatet till 0-3. I och med segern är LSK klara för DM-final där man ställs mot IK Rössö.

Stort tack alla som var på plats i ikväll. Härnäst väntar ny match redan på lördag när Södra Sandby gästar Skarsjövallen. Väl mött.