LSK:s första nyförvärv är klart!


Nu kan vi äntligen presentera det första nyförvärvet inför den kommande säsongen i Division 1. Nyförvärvet är en snabb lovande spelare från närområdet som kan bli sevärd under kommande säsong. Varmt välkommen till LSK, Alice Nilsson!

Alice Nilsson kommer närmast från Stenungsunds IF där hon blivit en nyckelspelare. 17-åringen kommer bidra mycket med sin snabbhet och spelförståelse när hon nu kommer till LSK och får bära den gröna dressen – en färg som dessutom är hennes favoritfärg. Den lovande spelaren är tänkt att konkurrera om platsen på yttermittfältet och är verkligen en spelare med goda framtidsutsikter. Återigen, varmt välkommen till Ljungskile SK.

Kommentar från LSK-tränaren Joakim Jensen:
– Alice är en väldigt ambitiös och duktig spelare. Kom i slutet på säsongen 2020 och tränade med oss. På just dessa träningarna gjorde Alice det väldigt bra, så det var ingen tvekan på att försöka locka hit henne för att hjälpa oss i vår enormt roliga resa! Ni kommer absolut märka av denna vindsnabba spelaren under året som kommer.

LSK är glada att en så lovande spelare väljer att fortsätta utvecklas i vår miljö och att bidra under den kommande säsongen.


TRUPPEN 2021:
✍???? Sara Mattsson
✍???? Anni Mattsson
✍???? Julia Bie Karlsson
✍???? Linn Borg
✍???? Ida Wallenius
✍???? Amanda Gustavsson
✍???? Julia Ringmark
✍???? Ledarstaben

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail