Måldrottningen siktar på mer!

Hon har inte bara sinne för mål, hon är även ambitiös och har lagt ner mycket tid för att utvecklas – vilket resulterat i en kanonsäsong i Division 1. Nu siktar hon på nya mål – i LSK!

Alice Jensen kom upp från de egna leden för ett par år sedan och har för varje år utvecklats och blivit stabilare i prestationerna. Under årets säsong i Division 1 gick hon från klarhet till klarhet där hon verkligen fick visa vilken målskytt hon är. Nummer 11 vann inte bara LSK:s interna skytteliga, hon kom även på andra plats i skytteligan i Division 1 – med sina 14 strutar. Den 18-åriga anfallaren har ett driv i att fortsätta utvecklas för att bli bättre, så det är väldigt skönt att meddela att Alice Jensen fortsätter i LSK även kommande säsongs. Då hoppas vi på nya mål!

Vi stämde av läget med Alice om hur hon känner över hennes debutsäsong i Division 1 och vad som kommer härnäst.

Vad fick dig att bestämma dig för en fortsättning?
– Jag känner att jag utvecklats väldigt mycket som spelare i damlaget och vill fortsätta denna utvecklingen för att nå nya mål. Det är ett väldigt bra gäng som man vill utvecklas tillsammans med.

Du kom på andra plats i skytteligan med 14 mål och tagit ett stort steg under året. Hur har det känts under säsongen?
– Det har känt väldigt bra under säsongen och jag har fått mycket förtroende av mina tränare vilket har gjort att jag utvecklats genom hela säsongen. Det är superkul att få vara med och bidra med mina mål till laget och att träna mycket samt ett bra lag runt omkring mig har gett goda resultat och varit en stor faktor för mina mål.

Vad har du för förväntningar inför kommande säsong, både för egen del och för lagets del?
– Jag har väldigt höga förväntningar på kommande säsong och känner att det ska bli väldigt spännande. Jag själv vill absolut vara en del i lagets satsning och jag tror att vi kommer ha en väldigt rolig säsong. Jag vill själv fortsätta utvecklas till en bättre spelare men också vara en del av lagets utveckling.

LSK är väldigt glada att Alice fortsätter i grönvitt och önskar henne all lycka i uppladdning inför kommande säsong!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail