Målkalas inledde höstsäsongen!

Äntligen var det dags att återigen stega in på Skarsjövallen för seriematch för Damlaget. Bengtsfors stod för motståndet och det var ett taggat LSK som tog tag i spelet direkt.

Sandra Baggers målhumör var det inget fel på och hon inledde med att ge LSK ledningen. 2-0 kom genom Jennifer ”Jeje” Johansson medan Julia Ringmark gjorde 3-0. ”Jeje” utökade till 4-0 innan Bagger utökade med två ytterligare mål innan paus – fram till halvtidsresultatet 6-0.

LSK fortsatte att äga mycket boll, men målproduktionen avstannade till en början. Anni Mattsson tog tag i det senare och gjorde 7-0. Därefter var det dags för Baggers fjärde mål, innan Linnéa Jensen utökade ledningen med två mål – fram till 10-0. Innan matchen var slut punkterade Sandra Bagger tillställningen genom att göra det avslutande målet – fram till 11-0.

En stabil insats där LSK verkligen spelade ut och fick också välförtjänt utdelning. Tack till er som kom och stöttade laget idag! Hoppas ni är tillbaka 23/8 när LSK tar emot Tjörn på Skarsjövallen. Väl mött då.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail