Matchbiljetter kommer endast säljas online

Från och med denna säsongen kommer det ske förändringar kring biljettförsäljningen på Skarsjövallen. I fortsättningen kommer besökare endast kunna köpa sina matchbiljetter online på vår biljettsida.

Styrelsen har resonerat så här:
Föreningslivet står för stora utmaningar och en av dem är att finna ideella krafter, och lättare kommer det inte bli. En konsekvens är att vi finner tyvärr inte resurser att ha två eller en kassa öppna vid varje Dam- och Herr-match samt att någon måste vara på plats att rigga kassorna, varför vi finner ingen annan lösning än att gå över till endast webbaserad försäljning.

Vi kommer ha någon på plats vid varje match som hjälper till och utbildar de som inte vet hur man köper biljetter digitalt eller för de som saknar smartphone, dator och ipad. Kort och swish kommer vi inte heller ta emot. Vi kommer självklart inte neka någon att komma in som endast kan betala med kontanter men detta är något vi gärna vill undvika då kontanthantering i sig själv utgör en säkerhetsrisk. Men helst vill vi gärna se att alla köper sina biljetter hemma (eller vid grinden med sina smartphones) och här kommer vi guida dem som behöver hjälp. Vi har full förståelse för att detta kan skapa olägenheter för vissa men det är ett nödvändigt steg att ta.

Styrelsen genom ordförande Kristina Geers


Biljetter köps på https://lsk.ebiljett.nu/

Tips! Köp Säsongskortet Guld, Dam eller Herr så behöver du endast betala vid ett tillfälle för att se samtliga hemmamatcher som kortet gäller för. Säsongskortet köper du här: https://lsk.ebiljett.nu/


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail