Mattsson x 2 fortsätter i LSK!


Tvillingarna har blivit ett trygghet på Skarsjövallen. En duo som är karaktärer och har höjt laget de senaste två säsongerna. Nu kan vi äntligen meddela att både Sara och Anni Mattsson fortsätter i grönvitt 2021!

Systrarna tog som fotbollsbörjan i Bovallstrands pojklag, men i 12-årsåldern var det dags för seniorfotboll i det sammanslagna damlaget Bovall/Hunnebo. När de var 18 år fortsatte man vidare till Stångenäs, en sväng i Munkedals IF och därefter vidare till IK Rössö. Inför LSK:s säsong i Division 3, 2019, anlände tvillingarna Mattsson för att vara med på LSK:s resa genom divisionerna. Båda spelarna har trivts väldigt bra – så bra så man alltså fortsätter även under kommande säsong i Division 1. Anni Mattsson har blivit en viktig kugge som främst ytterback, där hon gärna följer med i offensiven. 30-åringen spelade också samtliga 10 seriematcher från start under årets säsong i Division 2. Tuffare har det gått för Sara Mattsson. Skadebekymmer har stört säsongen för den säkra mittbacken och därmed har det bara blivit två framträdanden under seriespelet. Förhoppningsvis kan hon under 2021 vara skadefri och höja LSK mot nya höjder.

Kommentar från LSK-tränaren Joakim Jensen:
– Anni är en spelare som gör det surt för motståndarna när hon är på spelhumör. Gillar att bryta mönster och vågar göra saker med bollen. En viktig nyckel för oss nu när vi siktar högre.
– Sara har en karaktär som vi behöver; tuff, rejäl och vill spela fotboll. Rutinen är grymt viktig och förhoppningsvis smittar hennes inställning av sig på de unga spelarna. 


LSK är glada att både Anni och Sara väljer att fortsätta i föreningen och ser fram emot hur båda kommer ta sig an kommande säsong.


Se mer med tvillingarna Mattsson:
???? Tvillingarna Mattsson presenteras som nyförvärv 2019


TRUPPEN 2021:
✍????
 Julia Bie Karlsson
✍???? Linn Borg
✍???? Ida Wallenius
✍???? Amanda Gustavsson
✍???? Julia Ringmark
✍???? Ledarstaben

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail