Mellandagscupen slutade med final

Amelia Hallberg låg bakom mycket i offensiven under finaldagen. FOTO: Jonas Arbius/raktuppikrysset.se

Efter en dags vila var det dags igen för LSK att damma av futsalskorna och göra sig redo för Mellandagscupens finalspel, som avgjordes under torsdagskvällen.

LSK hade tagit tre raka segrar i gruppspelet under tisdagen och kom med full självförtroende till finalspelet i Arena Älvhögsborg.

LSK kunde tämligen enkelt vinna över Skoftebyns IF i den inledande matchen, med 0-3, efter två mål av Lova Fredgren och ett av Ida Sölsnaes Sjöberg. Noterbart var att Amelia Hallberg spelade fram till samtliga tre mål.

Just Amelia Hallberg skulle få en ny central roll i den andra matchen mot Vara SK. 16-åringen gjorde två av målen och dessförinnan hade Sandra Bagger gett LSK ledningen. Efter ett tröstmål av VSK kunde slutresultatet skrivas till seger med 3-1 – och LSK var klart för final!

I finalen ställdes LSK mot Division 1-kollegan Lödöse/Nygård IK. Efter att inledningen var mållös kunde sedan LNIK ta ledningen och även utöka till 2-0 och därmed ta hem cupen. LSK stod för en fin turnering och gjorde flest mål av samtliga lag (15 mål) och visade vilken fin teknik och offensiv det finns i laget. Ett annat glädjeämne är att LSK-spelarna låg högt upp i skytteligan, vilken vanns av Lova Fredgren med fem mål. Nu laddar vi vidare för kommande säsong!

Spelschema och resultat hittar du HÄR.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail