Mellandagsfutsal för damerna

Från vänster, övre raden: Linnéa Jensen, Yrsa Sjöstrand, Amelia Hallberg, Lova Fredgren, Alice Jensen, Sandra Bagger, Sara Mattsson. Från vänster, undre raden: Anni Mattsson, Ida Sölsnaes Sjöberg, Wilma Wester, Felicia Hallberg. Liggande framför: Maskotar.

Mellandagarna är kanske inte alltid så fartfyllda efter den mysiga julhelgen, men det blev det för några från damlaget i Trollhättan under tisdagen.

Det var nämligen dags för futsalturneringen Mellandagscupen i Trollhättan. Det började på bästa sätt. LSK med seger, 3-0, mot TFK/HIS. Det efter mål av Felicia Hallberg, Amelia Hallberg och Lova Fredgren.

Andra matchen inleddes med en kalldusch när Wargön tog ledningen. Därefter vaknade LSK och kunde sedan göra fyra raka mål, fram till slutresultat 1-4. Lova Fredgren hann med två mål och däremellan gjorde Ida Sölsnaes och Anni Mattsson med ett mål vardera.

I tredje matchen, även detta mot ett TFK/HIS-lag, kom LSK återigen i underläge. Wilma Wester och Felicia Hallberg såg till att de för dagen gulblåa LSK kunde vända och vinna med 1-2.

I och med segern så avancerar LSK till slutspel, som avgörs i två slutspelsgrupper där segraren i respektive grupp går till final. Slutspelet avgörs under torsdagskvällen i Arena Älvhögsborg. LSK ställs i sin slutspelsgrupp mot Skoftebyns IF och Vara SK. Spelschema och resultat hittar du HÄR.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail