Nu är vi igång igen!

Full intensitet under träningen. FOTO: A. Jensen.

Långkalsonger på – för nu åker vi igen! Damlaget har återstartat efter lite jul- och nyårsledigt och gjorde första passet för året under måndagen.

Den efterlängtade försäsongen är här med allt vad det betyder; långkalsonger, mössa och blodsmak som pumpar ut i hela kroppen. För Damlaget inleddes försäsongen under måndagen och nu kör man på ordentligt med fyra träningspass på Skarsjövallen, måndag – torsdag, med start kl: 18. Kom gärna förbi med en termos, heja på och kika på hur årets lag bygger upp sig inför årets säsong! Dessutom väntar brottningsträning under lördagarna för laget under januari. Under februari och mars blir det också en hel del träningsmatcher att kika in (se med här).

– Väldigt spännande och kul att köra igång igen! Det märktes verkligen direkt nu när vi körde igång att det är många sugna och målmedvetna tjejer som verkligen vill bli bättre. Många spelare var inte nöjda över fjolårets resultat utan vill ännu mer, vilket är roligt att se. Dessutom har vi ett par nya spelare som vill visa upp sig och komma in i gänget vilket även det känns spännande, säger en entusiastisk Joakim Jensen.


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail