Nu avfyrar vi NYÅRSRAKETEN! ????

Julia Jonasson är nu äntligen klar för LSK.

På årets sista dag så fyrar vi av nyårsraketen redan nu på morgonen! Vi har nämligen nöjet att presentera en riktig måldrottning som nyförvärv till damlaget. Varmt välkommen till LSK, Julia Jonasson!

Här kommer en riktig nyårsbomb! LSK avfyrar nu nämligen en riktig raket såhär på nyårsafton. Julia Jonasson är nämligen nu klar för Damlaget! Jonasson har varit på LSK:s radar det senaste året då hon i två omgångar provtränat med laget. Vi är nu väldigt glada att anfallaren väljer spel i LSK under kommande säsong.

22-åringen från Trollhättan har de senaste säsongerna öst in mål. Vad sägs om 13 mål under 2018 (Division 2), 20 mål under 2019 (Division 2) och 10 mål under 2020 (Division 1). Under senaste säsongen blev det Division 2-spel med Skoftebyns IF och trots en halverad säsong lyckades hon göra 11 mål på lika många matcher! Det är alltså en riktig måldrottning som ansluter till LSK! Nu vill hon ta nya kliv i den grönvita tröjan och självklart fortsätta med det fina målfacit. Det är väldigt roligt att anfallaren väljer att förstärka oss under kommande säsong i Division 1.

Julia Jonassons tankar om valet av LSK:
– Jag har varit med och tränat med LSK en hel del nu och märkte snabbt att det är ett härligt gäng tjejer, en bra tränare och en fantastisk arena att spela hemmamatcher på. Sedan är jag även taggad på att spela i Division 1 igen. LSK är ett lag som har visat gång på gång att de tar kliv framåt och det tror jag vi kommer göra i år också. Jag är supertaggad på att dra igång och ser verkligen fram emot kommande säsong!

Joakim Jensen om nyförvärvet:
– Jag är en grymt glad tränare just nu! Större delen av truppen är klar och nu äntligen är Julia klar för oss. Vi försökte få hit Julia redan förra året men lyckades inte. Nu var det Julias val och valet föll på oss vilket glädjer mig mycket. Julias sinne för mål, rörlighet och smartness på planen kommer vara ytterligare en nyckel för oss som lag 2022. Nu längtar man till träningsstarten!

LSK är väldigt glada att Julia väljer grönvitt och välkomnar henne till föreningen!


TRUPPEN 2022

>> Joakim Jensen, tränare
>> Jennifer Johansson, mittfältare
>> Frida Lundh, mittfältare
>> Alice Jensen, anfallare
>> Sara Mattsson, försvarare
>> Amelia Hallberg, mittfältare

>> Amanda Rees Fager, försvarare
>> Anni Mattsson, försvarare
>> Alice Nilsson, mittfältare
>> Mathilda Eljas, försvarare
>> Amanda Gustavsson, mittfältare
>> Wilma Wester, mittfältare
>> Frida Emilsson, mittfältare
>> Jessica Karlsson, försvarare (NY)
>> Ida Wallenius, mittfältare 
>> Louise Samuelsson, försvarare (NY)
>> Julia Ringmark, försvarare

 

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail