Nu avfyrar vi NYÅRSRAKETEN! 🚀

Julia Jonasson Àr nu Àntligen klar för LSK.

PÄ Ärets sista dag sÄ fyrar vi av nyÄrsraketen redan nu pÄ morgonen! Vi har nÀmligen nöjet att presentera en riktig mÄldrottning som nyförvÀrv till damlaget. Varmt vÀlkommen till LSK, Julia Jonasson!

HÀr kommer en riktig nyÄrsbomb! LSK avfyrar nu nÀmligen en riktig raket sÄhÀr pÄ nyÄrsafton. Julia Jonasson Àr nÀmligen nu klar för Damlaget! Jonasson har varit pÄ LSK:s radar det senaste Äret dÄ hon i tvÄ omgÄngar provtrÀnat med laget. Vi Àr nu vÀldigt glada att anfallaren vÀljer spel i LSK under kommande sÀsong.

22-Äringen frÄn TrollhÀttan har de senaste sÀsongerna öst in mÄl. Vad sÀgs om 13 mÄl under 2018 (Division 2), 20 mÄl under 2019 (Division 2) och 10 mÄl under 2020 (Division 1). Under senaste sÀsongen blev det Division 2-spel med Skoftebyns IF och trots en halverad sÀsong lyckades hon göra 11 mÄl pÄ lika mÄnga matcher! Det Àr alltsÄ en riktig mÄldrottning som ansluter till LSK! Nu vill hon ta nya kliv i den grönvita tröjan och sjÀlvklart fortsÀtta med det fina mÄlfacit. Det Àr vÀldigt roligt att anfallaren vÀljer att förstÀrka oss under kommande sÀsong i Division 1.

Julia Jonassons tankar om valet av LSK:
– Jag har varit med och trĂ€nat med LSK en hel del nu och mĂ€rkte snabbt att det Ă€r ett hĂ€rligt gĂ€ng tjejer, en bra trĂ€nare och en fantastisk arena att spela hemmamatcher pĂ„. Sedan Ă€r jag Ă€ven taggad pĂ„ att spela i Division 1 igen. LSK Ă€r ett lag som har visat gĂ„ng pĂ„ gĂ„ng att de tar kliv framĂ„t och det tror jag vi kommer göra i Ă„r ocksĂ„. Jag Ă€r supertaggad pĂ„ att dra igĂ„ng och ser verkligen fram emot kommande sĂ€song!

Joakim Jensen om nyförvÀrvet:
– Jag Ă€r en grymt glad trĂ€nare just nu! Större delen av truppen Ă€r klar och nu Ă€ntligen Ă€r Julia klar för oss. Vi försökte fĂ„ hit Julia redan förra Ă„ret men lyckades inte. Nu var det Julias val och valet föll pĂ„ oss vilket glĂ€djer mig mycket. Julias sinne för mĂ„l, rörlighet och smartness pĂ„ planen kommer vara ytterligare en nyckel för oss som lag 2022. Nu lĂ€ngtar man till trĂ€ningsstarten!

LSK Àr vÀldigt glada att Julia vÀljer grönvitt och vÀlkomnar henne till föreningen!


TRUPPEN 2022

>> Joakim Jensen, trÀnare
>> Jennifer Johansson, mittfÀltare
>> Frida Lundh, mittfÀltare
>> Alice Jensen, anfallare
>> Sara Mattsson, försvarare
>> Amelia Hallberg, mittfÀltare

>> Amanda Rees Fager, försvarare
>> Anni Mattsson, försvarare
>> Alice Nilsson, mittfÀltare
>> Mathilda Eljas, försvarare
>> Amanda Gustavsson, mittfÀltare
>> Wilma Wester, mittfÀltare
>> Frida Emilsson, mittfÀltare
>> Jessica Karlsson, försvarare (NY)
>> Ida Wallenius, mittfÀltare 
>> Louise Samuelsson, försvarare (NY)
>> Julia Ringmark, försvarare

 

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail