Nyckelspelaren fortsätter i LSK!


Med en blick som kan hitta lösningar som ingen annan och en passningsfot som serverar sina medspelare delikata passningar så betydde nummer 16 oerhört mycket för LSK under säsongen. Nu kan vi med glädje meddela att Jennifer ”Jeje” Johansson bestämt sig för en fortsättning i Ljungskile SK även under kommande säsong i Division 2!

Jennifer Johansson återvände till sin moderklubb inför säsongen 2019. Efter många år i IK Rössö och därefter ett uppehåll från fotbollen var glöden tillbaka och ”Jeje” skulle inte göra någon besviken. Med kreativitet, en sylvass speluppfattning och därtill en hel del rutin i bagaget så tillförde hon LSK ytterligare en dimension. På 14 seriematcher lyckades hon leverera 11 mål (och därmed komma tvåa in interna skytteligan), men dessutom låg hon bakom otroligt mycket mål där anfallsspelet byggdes mycket kring den kreativa spelaren som serverade passningar till både höger och vänster.

Tränaren, Joakim Jensen, kommentarer förlängningen:

– Enormt roligt att en av våra nyckelspelare är klar för ytterligare ett år, i den grymma satsningen vi gör i LSK! Jennifer bidrar väldigt mycket i vårt spel då hon har en väldigt bra speluppfattning och kan själv styra samt diktera tempot i vårt spel. Vi som tränare i LSK vill ju att vi äger mycket boll för att vinna matcher och Jennifer kan allt detta och har anpassat sig grymt bra i vårt sätt att spela. Få tjejer besitter hennes blick för spelet och den känslan för att luckra upp motståndarlagen.
Det är inte bara på plan som ”Jeje” bidrar utan även vid sidan av fotbollen så hjälper ”Jeje” våra unga spelare att utvecklas och stärkas som individer. Så vi är väldigt nöjda nu när Jennifer väljer att köra ytterligare ett år med oss!

Ljungskile SK är väldigt lyckliga att ”Jeje” fortsätter i LSK och önskar henne all lycka i uppladdning inför säsongen i Division 2!

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail