Nyförvärv ansluter från Halmstads BK

LSK spetsar till laget inför årets säsong. Nästa nyförvärv har Division 1-rutin och kommer närmast från Halmstads BK. Varmt välkommen till LSK, Amanda Rees Fager!

23-åriga Amanda Rees Fager debuterade i Division 1 redan som 16-åring, för moderklubben Vallens IF. Vallens IF var moderklubben fram tills studietiden i Halmstad, där hon studerat Organisering och ledning av arbete och välfärd. Väl i Halmstad blev det visserligen fortsatt en del matcher för Vallen, men därefter anslöt Rees Fager till Halmstads BK. I HBK blev det under fjolåret Division 1-spel och hon fick även vara med och vinna distriktsmästerskapet efter finalseger på hemmaplan mot Onsala. Rees Fager tar kandidatexamen senare i vår, men då det är distansundervisning så har hon valt att flytta hem till Bohuslän och då valt spel i LSK!

Amanda Rees Fager beskrivs som en stark försvarare som med sin längd är vass på fasta situationer. Försvararen är även svårpasserad i duellspelet och styr backleden på ett bra sätt. Nu ser vi fram emot Amandas framfart i den grönvita tröjan!

Kommentar från LSK-tränaren Joakim Jensen:
– Det räckte med en träning för att se Amandas kvalitéer. Hon är en lång spelare med bra placeringsförmåga och en fin passningsfot. Roligt att även hon fick ett gott intryck av oss och vår satsning – för vi fick väldigt bra intryck av henne. 

LSK är glada att Amanda ansluter till föreningen och ser fram emot vad hon kommer tillföra till laget samt hur hon kommer utvecklas i vår miljö.


TRUPPEN 2021:
✍🏼 Amanda Rees Fager (NY)
✍🏼 Saga Lyckhage
✍🏼 Mathilda Eljas
✍🏼 Frida Emilsson (NY)
✍🏼 Sandra Bagger
✍🏼 Amelia Hallberg
✍🏼 Alice Thorild
✍🏼 Frida Lundh
✍🏼 Alina Leje Bjelkholm
✍🏼 Andrienne Larsson
✍🏼 Magdalena Cruz Aliaga
✍🏼 Ida Hansson
✍🏼 Linnea Jensen
✍🏼 Alice Jensen
✍🏼 Yrsa Sjöstrand
✍🏼 Alice Nilsson (NY)
✍🏼 Sara Mattsson
✍🏼 Anni Mattsson
✍🏼 Julia Bie Karlsson
✍🏼 Linn Borg
✍🏼 Ida Wallenius
✍🏼 Amanda Gustavsson
✍🏼 Julia Ringmark
✍🏼 Ledarstaben


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail