Oavgjort mot Div. 1-motstånd!

Alice Jensen stod för LSK:s båda mål under lördagens match. ARKIVFOTO: T. Åberg.

Fjolårets femma i Div. 1, IK Gauthiod, stod för motståndet idag för LSK:s Damlag. Efter förra veckans lärorika match mot Skoftebyn var det ett taggat LSK som kom till spel.

Efter en mållös första halvlek skulle målen komma i andra halvlek.

I mitten av andra halvlek tog nämligen hemmalaget Gauthiod ledningen med 1-0 på straff. Repliken från LSK:s sida skulle inte dröja – för några minuter senare hade Sandra Bagger hittat fram till Alice Jensen som kvitterade till 1-1! Samma duo hade mer i kikaren. För Alice Jensen hittade återigen rätt, via framspelning från Bagger, fram till 1-2 i grönvit favör! Dessvärre skulle Gauthiod i slutskedet lyckas kvittera fram till slutresultatet 2-2.

Ännu en viktig och lärorik match mot motstånd från högre division där en seger nästan bärgades. Formen närmar sig och därför är det högst passande att en tävlingsmatch väntar härnäst. På onsdag väntar nämligen DM-matchen Ljungskile SK – Bullarens GoIF hemma på Skarsjövallen. Väl mött då.