ÖSK vände och vann

LSK fick inte med dig några poäng från Örebro. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Ett riktigt toppmöte utspelade sig på Grönpepparparkens IP i Örebro denna lördag. Frågan på förhand var vilket lag som skulle hänga på Rössö i tabelltoppen?

En riktig toppmatch väntade denna soliga lördag. LSK fick också en ljus start på matchen. Julia Jonasson visade vägen med mål både i matchminuten 24 och 31, fram till ledning med 0-2. Örebro lyckades dock reducera innan halvtidspaus, men det var fortsatt LSK-ledning när lagen gick till halvtidspaus.

I andra halvlek kom dock ÖSK:s kvittering i den 57:e minuten, fram till 2-2. Det såg länge ut att bli oavgjort i toppmötet, men i 86:e minuten fullbordades vändningen när hemmalaget gjorde 3-2. En oerhört tung förlust i en tuff bortamatch där vi lika gärna kunnat få med oss poäng.

Härnäst väntar vårsäsongens sista hemmamatch, kommande måndag 27/6, när Råda BK gästar oss. Väl mött.