Premiärseger!

Laget som stod som segrare i premiären.
Då var den äntligen avklarad, årets första seriematch och faktiskt LSK:s första poängmatch någonsin. Och vilken match dom bjöd på våra gröna Amazoner denna kalla novemberkväll.

Efter förlusten mot just Real Corona i genrepet så var det ett helt annat LSK som kom ut på planen. Tjejerna dominerade matchen ifrån start och ca 3.30 in i matchen kunde Emma C trycka in 1-0 på assist av Anni.  Stenungsundslaget låg kompakt samlade i eget straffområde vilket gjorde att LSK tvingades ta många avslut ifrån distans och hade det inte varit för Coronas målvakt så hade siffrorna i första halvlek blivit större än 2-0 som resultatet stod efter att Emma C serverat Jeje i minut 19. I första halvlek kom också Coronas första och enda skott på mål som vår säkre målvakt Linn enkelt viftade bort.

Andra halvlek startade lika bra som första och redan efter 2 min kunde Mathilda sätta 3-0 på pass ifrån Emma C. Trycket mot Coronas mål fortsatte och efter ytterligare 3 mål av Karnström, Jeje och Emma C så kunde slutresultatet skrivas till 6-0.
Alla spelarna gjorde ett fantatsiskt jobb och det var lätt coachat. Men man får väll säga att kvällens drottning var Emma C som stod för 4 assist och 2 mål, vilken match av vår kapten!!
En annan spelare som stack ut och visade varför hon är landslagsspelare var Linnéa Kogsta som för kvällen hade mamma, pappa och syster på besök som gav henne extra drivkraft.
Nästa match spelas hemma mot Sotenäs 21/11 i Rimnershallen 18.00. Välkomna!
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail