Ringmark klar för en ny säsong!

En riktig trotjänare har bestämt sig. Det blir en fortsättning i LSK även kommande säsong – vilket vi är väldigt glada för!

Efternamnet Ringmark har verkligen satt sin prägel på LSK, inte minst på senare år. Den centrala spelaren, som kan spela både i försvaret och på mittfältet, är fostrad i LSK. 24-åringen har även representerat Herrestads AIF, men efter ett par säsonger på Undavallen kom hon tillbaka till Skarsjövallen och LSK inför säsongen 2018. Ringmark, med det spektakulära numret 69 på ryggen, agerade lagkapten under de inledande säsongerna men har under årets säsong agerat som starkt ledare i försvarslinjen – samt bytt bort tröjnumret till nummer 3. Under säsongen blev det 17 matcher i Division 1 och även 1 mål. Vi ser fram emot Julias framfart i LSK-tröjan även kommande säsong.

Vid sidan av fotbollen studerar Julia Ringmark till läkare – och det är en LSK:are som verkligen satsar helhjärtat på det hon tar sig an!

Julia Ringmark tankar om fortsättningen:
– För mig är Ljungskile det självklara valet, vi är ett grymt gäng som alltid har roligt ihop. Jag har spelat i klubben sedan jag var liten och har starka känslor för föreningen. Det ska bli jättekul att fortsätta vara en del av laget och jag hoppas kunna hjälpa till så att vi kan ta ytterligare steg i vår utveckling. Jag är övertygad om att vi kan nå riktigt långt.

Joakim Jensen om Julia Ringmark:
– Att Julia Ringmark har skrivit på för 2022 är en viktig pusselbit inför nästa år. Julia har med sin pondus och skicklighet tagit stora kliv framåt under året. Det var en trög start med mycket skolarbete som gjorde att Julia inte kunde spela de första omgångarna men efter det har hon vuxit enormt på fotbollsplanen. Hon är orädd, stark och skicklig med boll! Nu är Julia taggad att köra 2022 och jag som tränare ser framemot vad Julia kan åstadkomma för jag vet inte var hennes högstanivå är. Men med den kurvan hon har just nu så kommer hon vara en svårforcerad spelare!

LSK är väldigt glada att Julia fortsätter i grönvitt och önskar henne lycka till i förberedelserna inför kommande säsong!

🎥 Se när Julia berättar om kombinationen av studierna med fotbollen


TRUPPEN 2022

>> Joakim Jensen, tränare
>> Jennifer Johansson, mittfältare
>> Frida Lundh, mittfältare
>> Alice Jensen, anfallare
>> Sara Mattsson, försvarare
>> Amelia Hallberg, mittfältare

>> Amanda Rees Fager, försvarare
>> Anni Mattsson, försvarare
>> Alice Nilsson, mittfältare
>> Mathilda Eljas, försvarare
>> Amanda Gustavsson, mittfältare
>> Wilma Wester, mittfältare
>> Frida Emilsson, mittfältare
>> Jessica Karlsson, försvarare (NY)
>> Ida Wallenius, mittfältare
>> Louise Samuelsson, försvarare (NY)

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail