Säsongen avslutades med storseger!

Så hade det blivit dags för säsongens sista match, denna komprimerade säsong. En oerhört tuff säsong där laget har gjort en fantastisk debutsäsong i Division 1. Redan inför säsongsavslutningen så stod det klart att LSK skulle sluta på en tjusig fjärdeplats. Skulle man lyckas avsluta med en fin seger mot Hallsberg?

Första halvleken hann inte gå många minuter innan Ida Wallenius hittade rätt, fram till 1-0. Var det en ny målkavalkad som skulle komma med den inledningen? Faktiskt inte denna gång, då det blev halvlekens enda mål – och lagen fick därmed gå till halvtidsvila med ställningen 1-0.

I andra halvlek så växlade LSK upp! Håll i er nu! Jennifer ”Jeje” Johansson satte dit 2-0, Julia Ringmark gjorde 3-0 och Amelia Hallberg utökade till 4-0! Vad hade hänt i halvtidspausen? LSK fick verkligen fin utdelning och sprang emot en storseger! Mitt i allt så kom en reducering från gästerna. Det gjorde inget. För snart hade Sandra Bagger utökat till 5-1! Alice Jensen gjorde sedan 6-1 och Bagger kunde därefter göra 7-1, innan en reducering kom från Hallsberg. 7-2 blev därmed slutresultatet och LSK kunde stå som segrare i säsongsavslutningen! Vi passar samtidigt på att gratulera Rävåsen Karlskoga till seriesegern.

Stort tack alla som stöttat och hejat fram oss idag och under hela säsongen! Väl mött nästa säsong.

MER OM MATCHEN:
>> Matchens lirare
>> Dagens startelva
>> Inför matchen
>> Matchfakta
>> Tabell

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail