Seger i höstgenrepet

Sandra Bagger gjorde två av målen när LSK vann med 1-3. Arkivfoto: T. Åberg.

Äntligen var det dags att snöra på sig matchskorna, ta på sig den gröna dressen med LSK-skölden på bröstet. På andra sidan stod Division 1-laget Trollhättans FK i ett spännande genrep inför höstsäsongen.

För nästan exakt ett år sedan möttes lagen i en liknande träningsmatch på Skarsjövallen. Då vann TFK med klara 1-9. Att de siffrorna skulle repriseras var alla ense att inte skulle ske.

Redan i den 17:e minuten gav Alice Jensen LSK ledningen och fler mål skulle komma. Sandra Bagger satte dit 0-2 i den 24:e minuten och att LSK växt sedan mötet förra året var det inte något snack om! De båda målen skulle också bli de enda i den första halvleken när lagen gick till halvtidspaus med ställningen 0-2.

I andra halvlek så ökar nederbörden och TFK kan även reducera till 1-2, i den 65:e minuten, genom Julia Jonasson. Det skulle inte bli det sista målet i matchen heller. För i den absolut sista minuten tilldömdes LSK straff. Vem stegade då fram? Jo just det, nummer 10 Sandra Bagger var säkerheten själv och placerade in slutresultatet 1-3. Skönt med en seger i genrepet mot ett starkt motstånd som lovar gott inför hösten.

Härnäst laddar laget för en spännande DM-semifinal på fredag mot Orust. Då ger vi allt för en ny LSK-seger!