Seger i Seriepremiären

Ebba Stenstavold var en av målskyttarna i premiären. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Vårt Division 3-lag som består av en blandning från Dam-A och Dam-U fick en fantastisk start på serien då man vann med klara 6-0 mot Bovall-Hunnebo på Skarsjövallens konstgräsplan.

Från A-truppen deltog Linn B, Frida E, Jessica K, Linnea J (1 mål) och Frida L. Spelare från Dam-U denna gång var Ella A (2 mål), Emma R (1 mål), Ebba S (2 mål), Alice B, Linnea E, Nova J, Julia S samt Emilia A.

Spelet från vår sida var lite trevande första kvarten men med tanke på att man inte har spelat ihop tidigare var det inte så konstigt. LSK tog ganska snabbt över spelet och fick bra utdelning på chanserna som gav oss en komfortabel ledning med 4-0 efter 45 minuter. I andra halvlek kom vi inte riktigt upp till samma nivå men vann ändå halvleken med 2-0.

Det är väldigt roligt att som ledare för ett sådant mixat lag se hur damlagets spelare direkt tar ansvar samt instruerar och stöttar de yngre spelarna under hela matchen. Det betyder väldigt mycket för deras fortsatta utveckling och glädje till fotbollen.