Seger i seriepremiären för F18

Lisa Henriksson (t.v.) var en av målskyttarna borta mot Stenungsunds IF. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Igår den 28:e april hade vi premiär för F18 i Division 1, borta mot Stenungsund.

Precis som vanligt mot Stenungsund så präglades första halvleken av mycket kamp och sett till målchanser får man säga att matchen var väldigt jämn. Tyvärr hamnade i ett underläge med 1-0 inför pausvilan.

I halvlek gjorde vi lite förändringar i spelsystem för att skapa fler passningsalternativ i den centrala delen av planen. Samtidigt såg vi också ett betydligt aggressivare Grohed/Ljungskile i andra halvlek som tog löpningar över hela planen och började skapa betydligt fler chanser vilket också resulterade i en en vinst till slut med 4-1. Målskyttar var Ella Andersson Källqvist, Filippa Sahlgren Fjell, Saga Harr och Lisa Henriksson

Tilläggas kan göras att vi hade ett väldigt ungt lag med en snittålder på 16 år och två inlånade spelare från F07/08; Saga Harr och Filippa Sahlgren Fjell som gjorde väldigt bra ifrån sig.

Flera i laget var dessutom med och representerade klubbens Dam-U (Division 3-laget) dagen innan så det fanns en del trötta kroppar efter matchen. Fantastiskt roligt att se hur detta lag fortsätter att utvecklas. Bra jobbat alla!

Vid tangenterna,
Hans Ringmark

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail