LSK vidare till final!

”Jeje” gjorde LSK:s första förlösande mål. Arkivfoto: T. Åberg.

LSK är vidare till final i DM efter att ha besegrat Orust med. Nu väntar segraren i den andra semifinalen mellan Herrestad och Rössö. 

En härlig sommarkväll tog emot båda lagen denna fredagen uppe på Skarsjövallen. LSK tog ett starkt grepp om matchen från start, men hade under första halvleken förtvivlat svårt att få hål på ett försvarande Orust. Därför var det fortsatt mållöst när lagen gick till halvtidsvila.

I inledningen av andra halvlek fick så till slut LSK hål på bortalaget. Ida Wallenius slog en helt genial passning fram till en djuptgående Jennifer ”Jeje” Johansson. ”Jeje” vände bort sin försvarare och lobbade sedan, mycket tjusigt, över målvakten och 1-0 var ett faktum. Strax därpå så kunde Sandra Bagger utöka till 2-0. Fler chanser skapades för LSK, men resultatet stod sig matchen ut.

Tack vare segern avancerar nu LSK till final där man ställs mot segraren i den andra semifinalen mellan Herrestad och Rössö. Dock spelas den matchen inte förrän 7/10, så finalen  väntar inte förrän den matchen är avgjord.

Härnäst laddar laget för två raka bortamatcher, härnäst borta mot Ytterby den 9/8. Då ger vi allt för en ny LSK-seger!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail