Serieseger för F15!

Då var säsongen slut för i år. Och på vilket sätt vi avslutar den. Vinst mot Strömstad med 7-0 och med detta tar vi oss förbi Herrestad och vinner serien!!! Vem hade trott det när vi i januari träffades och tränade ihop för första gången – två lag med lite nervösa och trevande tjejer en kall men vacker vinterdag på konstgräset i Ljungskile.

Seriesegrare div 2 år 2018

Två lag med duktiga tjejer men för få till antalet för att kunna klara sig på egen hand. Sammanslagningen visade sig vara ett lyckodrag. En – så att säga – Perfect Match! Ena laget med för få tjejer som ville spela back, det andra med flera som gärna gör det – och gör det bra. Några spelare från vardera laget som har en sådan arbetskapacitet att vi nöter ner i stort sett alla lag vi möter. Två mycket duktiga målvaker som kan dela på målvaktsbördan. Två vänsterfötter som gör oss extra farliga på inlägg från kanten och på hörnor – för att inte säga i skottläge. Tuffa, bollskickliga anfallare med speed i djupled.
I laget har vi alla de delar som behövs för att bygga ett riktigt bra lag. Vi är bevisligen redan en bra bit på väg men vi har långt kvar för att slå de bästa lagen i vår åldersgrupp – det märkte vi om inte annat i Eskilscupen. Men! – får vi behålla alla er underbara, tuffa tjejer även under vintern – och få tillbaka en långtidsskadad tjej med revanschlust – så kommer vi att ha mycket skoj under 2019. Kanske är vi t.o.m. redo för Gothia Cup i sommar?
Planen för hösten/vintern är som följer (med reservation för att det är trångt på konstgräset och vi blir tilldelade andra tider):
  • Vila/återhämtning v 40-41
  • Uddevallakannan, två lag, 16-18/11
  • Två träningar i veckan till jul (tis/tors är önskemålet)
  • Avslutningsträff innan jul – vad vill ni göra?
  • Juluppehåll v 52-1
  • Tre träningar/v från v2 (tis/tors/sön är önskemålet)
  • Kanske ytterligare en inomhuscup i vinter då det inte blir ngt DM i år
  • Future Cup i Gbg 20-22/4 (ej övernattning) förutsatt att vi får ihop tjejer då det är påsklov.
Och så lite träningsmatcher och annat skoj…
Tack för insatsen ni gjort i år. Vila nu, det är ni väl värda – så kör vi snart igen.
/Tränarna gnm Martin
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail