Skarsjövallen blir Skarsjövallen igen!

För två år sedan beslöt styrelsen i LSK att Uddevalla Arena är ett bra för namn på LSK:s hemmaarena, Detta för att tydligt markera att LSK gärna ser sig som hela Uddevallas fotbollslag. Vi fick också del av den så kallade Elitmiljonen mot att LSK tydligt kunde visa att vi gjorde insatser för att marknadsföra Uddevalla kommun.

LSK väljer nu att gå tillbaka till Skarsjövallen. Främsta anledningen är att vår bas, såväl antal samarbetspartners som publikt, finns i Ljungskile även om vi gärna samarbetar med alla, varhelst de befinner sig i vårt avlånga land.

Vi vet att Ljungskileborna känner stolthet över sitt lag och vi är övertygade om att den känslan förstärks om vi går tillbaka till Skarsjövallen. Speciellt nu när de ideella föreningarna samarbetar med att förverkliga ett aktivitets- och motionscenter i Skarsjöområdet. Ett spännande projekt till glädje för alla i Ljungskile med omnejd.

Byggs det, som planeras, ett helt nytt bostadsområde i Skarsjöområdet kommer Skarsjövallen vara en stark ”varumärkesbärare”

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail