Skavsår och Kämpaglöd När F07/08 har seriepremiär!

Säsongspremiär för F07/08 och som vi alla vet, med ny säsong kommer nya fotbollsskor och med det nya härliga skavsår! Med tejpade hälar och förväntan i blick kör vi igång den nya säsongen hemma på Skarsjövallen.

Vi får en jämn första period där vi har fått se 2 pigga lag som krigar på bra och skapat mängder med målchanser. Efter den starka inledningen får vi en lite kämpigare andra period. Det märks att det var ett tag sedan det var match, benen orkar inte fullt så mycket som dom gjorde förra säsongen, det är dessutom ett väldigt högt tempo på planen. Men trots trötta ben så spelar tjejerna ändå bra och hjälper varandra i svåra situationer samtidigt som chanserna fortsätter att rada upp sig. Tredje perioden påminner mycket om den andra. Tjejerna gör ett imponerande jobb matchen igenom och ser helt enkelt till att orka med det höga tempot. Vi ser en utveckling i passningsspelet som gett oss många chanser.

Glädjen över att få spela match igen är stor. Det här har vi alla väntat på hela vintern och nu är det äntligen igång igen!

Vi ser fram emot en lång säsong med många glada minnen!

//Tränarna F07/08

 

Foto: Robert Ohlson (förälder)

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail