Skyttedrottningen till Elitettan

Julia Jonasson tar steget upp till Elitettan. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Julia Jonasson har stått för mängder med mål i LSK-tröjan, nu vänder hon uppåt till Elitettan. Skyttedrottningen fortsätter under kommande säsong i IK Rössö. 

Julia Jonasson kom till LSK inför årets säsong. Redan på försäsongen visade hon hur ambitiös hon är med en stark inställning till att vilja utvecklas och utmana sig själv för att se hur bra hon kan bli. Den drivkraften har även varit en inspiration för andra spelare i laget. Under säsongen bidrog hon med 24 mål på 22 matcher i Division 1 – och var högst bidragande till att LSK kunde nå en fin andraplats i tabellen. Hennes löpvilja, snabbhet och sinne för att göra mål kommer ta henne till nya höjder!

Vi gläds åt att LSK kan vara en språngbräda för spelare som vill nå elitfotbollen. Det är ett kvitto att det finns en bra och utvecklande miljö i LSK för ambitiösa och målinriktade spelare. Därför gläds vi åt att Julia Jonasson nu tar steget till Elitettan, där hon under kommande säsong kommer spela i IK Rössö.

LSK riktar ett stort tack till Julia för hennes insatser i grönvitt och önskar henne all lycka till! Du är givetvis varmt välkommen tillbaka till LSK i framtiden!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail