Slitvargen fortsätter i LSK!

Inför säsongen i Division 2 var ett av nyförvärven en allround-spelare från LA(holm). Det skulle bli en perfect match, för Amanda Gustavsson utvecklades till en viktig slitvarg på det centrala mittfältet. Nu har vi också glädjen att meddela att 25-åringen fortsätter i LSK även under säsongen 2021!

Amanda Gustavsson kom in med ett leende. Fortsatte med att springa. Det ledde fram till en fin utvecklingen hos mittfältaren, som med sin uppoffrande spelstil gjorde stor nytta under säsongen. Innan 25-åringen fick äran att ikläda sig den grönvita dressen så spenderade hon fyra säsonger med collegefotboll i USA, på Averett University. Dessförinnan har hon representerat Rännelövs GIF, Ysby BK (numera VRY-VGLT) och framförallt en rad säsonger i Laholms FK. Under säsongen i Division 2 spelade hon 9 av 10 matcher och var en slet hårt på mittfältet för att ta LSK till avancemang till Division 1.

Kommentar från LSK-tränaren Joakim Jensen:
– Med sitt spel, sin glöd, vilja och personlighet har Amanda visat att hon är en viktig del i vårt lagbygge! Grymt roligt att hon väljer att fortsätta i denna satsning.

LSK är väldigt glada att slitvargen fortsätter i den LSK-tröjan där hon kommer vara en viktig spelare under säsongen 2021 och även springa många många mil för lagets bästa.


Se mer om Amanda Gustavsson:
🎥 Nyförvärv från LA(holm)

 


TRUPPEN 2021:
✍🏼 Julia Ringmark
✍🏼 Ledarstaben


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail