Stark seger borta mot Degerfors!

Segertåget på besök i Degerfors.

LSK begav sig upp till Värmland och Degerfors. Skulle man lyckas ta revansch efter mötet i juni på Skarsjövallen?

Efter att bussen blivit försenad påvägen upp till Värmland så flyttades matchstarten fram en timme. På plats möttes LSK av ett fint välkomnade av Degerfors innan det var dags att göra entré på den allsvenska arenan, Stora Valla. Med matchen igång skulle vi få vänta på första målet, men precis innan paus så kom det och det var LSK som fick in bollen. Wilma Wester såg till att det stod 0-1 när lagen gick in  för halvtidsvila.

I andra halvlek kunde Degerfors kvittera till 1-1 i den 62:a minuten. Repliken från LSK:s sida skulle inte dröja. Julia Jonasson hittade nätet fram till 1-2! Inbytte Ella Andersson Källqvist hittade sedan fram till skyttedrottning Jonasson och 1-3 var ett faktum! Det var också spiken i kistan och segersiffrorna skrevs alltså till 1-3! En ny stark seger var bärgad för segertåget! Inför sista omgången återstår om laget blir tvåa eller trea i toppen av tabellen.

Härnäst väntar säsongsavslutning hemma mot Örebro SK nästa lördag 8/10. Då bjuder vi dessutom på entrén för alla föreningar. Välkomna!