Storseger i DM!

Ida Sölsnaes Sjöberg inledde matchen med ett äkta hattrick. FOTO: P. Stenbaek.

LSK inledde DM-spelet med hemmamatch mot Stenungsunds IF på Skarsjövallen, under tisdagen. Kan LSK försvara titeln från förra året tro?

Något svar på den frågan lär vi få förr eller senare, men inte denna kväll. Däremot så inleddes DM på bästa sätt. Ida Sölsnaes Sjöberg var ostoppbar i början av matchen. Tre mål inom loppet av tjugo minuter från nummer 22 – alltså ett äkta hattrick! Sandra Bagger nickade in 4-0 och innan halvtidspausen kunde Amelia Hallberg snurra runt och göra 5-0.

I andra halvlek gjorde LSK ett par byten, men målen avtog inte – snarare tvärtom. Felicia Hallberg gjorde 6-0, Wilma Wester 7-0 och Amelia Hallberg kunde göra sitt andra mål fram till 8-0. 9-0 kom efter att Amelia Hallberg hittat igenom och spelat snett inåt bakåt till Wilma Wester som satte dit sitt andra mål för aftonen. Ännu en inhoppare hittade nätet, för Linnéa Jensen kunde göra både 10-0 och 11-0. Stenungsund skulle därefter få till ett tröstmål, fram till 11-1. Alice Jensen kunde sedan punktera matchen på straff, fram till slutresultatet 12-1!

Stort tack alla som var på plats i på Skarsjövallen ikväll. Härnäst väntar ny match redan på lördag när BK Häcken gästar oss. Väl mött.