Storseger i säsongsavslutningen!

LSK var i finfin form inför säsongsavslutningen mot Örebro SK. Skulle man lyckas ta hand om andraplatsen i serien genom en seger på ett soligt Skarsjövallen?

LSK fick en strålande start! Redan i 7:e minuten gav Julia Jonasson LSK ledningen och fyra minuter senare var det dags igen för nummer 2 – både gångerna framspelad av Amelia Hallberg. I den 13:e minuten utökade Wilma Wester till 3-0. Vilken start på första halvlek! Några fler mål blev det dock inte innan paus, men fler mål skulle komma.

I inledningen av andra halvlek utökade Julia Jonasson till 4-0. Jonassons fjärde mål kom därefter i 68:e minuten, framspelad av inbytte Alice Nilsson. Gästerna kunde med 12 minuter kvar av ordinarie tid få in ett tröstmål, men LSK var inte nöjda med det. För i slutskedet kunde Ida Wallenius punktera matchen genom att sätta otroliga 6-1! En fantastisk insats som betyder att LSK passerar ÖSK och tar hand om andraplatsen i Division 1!

Glädjande även att Julia Jonasson tog hand om förstaplatsen i skytteligan – med hela 24 mål på 22 matcher! Totalt har laget gjort hela 65 mål under säsongens 22 matcher. Något som man är bäst på i serien tillsammans med dagens motståndare, Örebro SK.

Stort tack alla som stöttat, bidragit och hejat på oss under hela säsongen – vi ses nästa säsong! ????