Storseger på Skarsjövallen!

Sandra Bagger stod för fem mål under dagens match. Jennifer ”Jeje” Johansson var minst lika glad trots att hon själv gick mållös från matchen. ARKIVFOTO: T. Åberg.

Damlaget spelade ikväll årets första tävlingsmatch när man tog emot Bullarens GoIF. Matchen var den första omgången i DM-gruppspelet.

Det skulle bli en målglad tillställning. Sandra Bagger var mållös efter de två första träningsmatcherna, men under dagens match skulle det bli en ketchupeffekt för måldrottningen. Under den första halvleken lyckades Bagger stänka dit tre mål, medan anfallskollegan Alice Jensen stod för ett mål. Med en ledning med 4-0 redan i paus så var matchen redan avgjord i paus.

Dock var LSK på målhumör denna kväll, så målskörden hade bara börjat. Under andra halvleken lyckades anfallsparet göra två mål vardera. Även Linnéa Jensen fick göra ett mål och dessutom fick nyförvärvet Magdalena Cruz Aliaga göra sitt första – och andra mål i LSK-tröjan! Segersiffrorna skrevs därmed till 11-0! Tack alla som kom och stöttade LSK på plats ikväll!