Strömstadspelaren fortsätter i LSK!

En av de absolut mest ambitiösa spelarna i damtruppen i år är nästa spelare att förlänga. Ida Hansson är pendlaren som alltid satsar stenhårt för att utvecklas och för offra sig för lagets bästa.

Inför säsongen 2020 kom 22-åriga Ida Hansson till LSK, en väldigt ambitiös spelare. Hansson har tidigare representerat IK Rössö och Herrestads AIF, men kom senast från sin moderklubb IFK Strömstad. Just Strömstad är också hemorten där hon pendlar tur och retur för träningar och matcher. Väldigt starkt! Spelmässigt är Ida Hansson är tuff spelare som inte gick vika. Hon började säsongen som ytterback, men han under säsongen tagit en fast plats i mittförsvaret. I centrallinjen bidrog Hansson till att LSK kunde hålla nollan i de fyra sista seriematcherna – och även stå som seriesegrare. Totalt spelade hon från start i åtta av de tio seriematcherna och gjorde även ett snyggt mål. Det känns väldigt bra att Ida Hansson fortsätter i LSK-tröjan.

Kommentar från LSK-tränaren Joakim Jensen:
– Väldigt roligt att Ida fortsätter att satsa på fotbolloch detta hos oss! En tuff tjej som pendlar 20 miltill varje träning visar på en väldig vilja och styrka. Ida har växt mycket även på plan under året ochspelat därefter – väldigt mycket. Kör nu ytterligareett år, vilket glädjer oss!

Det ska bli spännande att se hur ambitiösa Hansson utvecklas vidare under 2021!


Mer med Ida Hansson:
🎥 Strömstadsspelare tar plats i LSK


TRUPPEN 2021:
✍🏼 Linnea Jensen
✍🏼 Alice Jensen
✍🏼 Yrsa Sjöstrand
✍🏼 Alice Nilsson
✍🏼 Sara Mattsson
✍🏼 Anni Mattsson
✍🏼 Julia Bie Karlsson
✍🏼 Linn Borg
✍🏼 Ida Wallenius
✍🏼 Amanda Gustavsson
✍🏼 Julia Ringmark
✍🏼 Ledarstaben

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail