Styrelsen önskar God Jul & Gott Nytt År!

Delar av styrelsen 2022. Från vänster: Gunnar Carlsson, Henrik Ekman, Hans Egestål, Jessica Barck, Joakim Barck och Kristina Geers.

Kära LSK:are,

Jag får börja att tacka för ert stöd och förtroende som ordförande i Ljungskile SK ytterligare ett år.

Det har varit en härlig fotbollssäsong där mycket har hänt, bland annat slår vi rekord i antal lag i föreningen som nu uppgår till 24 lag, där vi har ett fint samarbete med Groheds IF på ungdomssidan. Men de bästa som hänt är att vi fått en ny konstgräsplan. Som vi har längtat till denna nya plan och så fantastiskt fin den blivit! Än så länge har vi inte någon inom föreningen som är dedikerad att underhålla konstgräsplanen, förutom de ideella krafter som ställer upp när de har möjlighet, så ha överseende med att planen kanske inte alltid skottas eller sopas när man önskar. Här får vi alla tillsammans hjälpas åt så gott vi kan.

Vi har redan noterat ett fantastisk stort stöd och driv inför 2023 genom att många vill engagera sig genom att lösa medlemskap och skaffa säsongskort redan nu. Tack för all er support!

Vidare vill styrelsen ge ett STORT TACK till föreningens anställda, medlemmar, aktiva, sponsorer, funktionärer och supportrar som alla bidragit till att driva vår föreningen framåt denna säsong! Ett särskilt tack vill vi skicka till våra viktiga och värdefulla ledare. Det är Ni som utbildar, peppar och inspirerar våra barn och ungdomar. Ert engagemang är obetalbart.

Till sist, glöm inte att köpa Bingolotter till jul- och nyårshelgerna. Ni finner våra Bingolottosäljare på ICA i Ljungskile.

God Jul och Gott Nytt År!

Styrelsen, genom Ordförande Kristina Geers


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail