Styrelsen önskar God Jul & Gott Nytt År!

Delar av styrelsen iklädda tomteluvor. Från vänster: Hans Egestål, Kristina Geers, Jessica Barck, Joakim Barck, Malin Alexandersson, Andreas Jorfors, Karolina Ringmark, Henrik Ekman och Lennart Laneby.

Kära LSK:are,

Jag får börja att tacka för ert stöd och förtroende som ordförande i Ljungskile SK ytterligare ett år.

Det har varit ett omtumlande år på många sätt där mycket har hänt både på och utanför fotbollsplanen. Inför säsongen 2022 kommer vi fortsätta att kämpa på med att skapa en stabil och hållbar förening där fokus ska ligga på fotbollen för våra aktiva medlemmar.

Vi har redan noterat ett fantastisk stort stöd och driv inför 2022 då försäljningen av säsongskort och medlemskort går som smör i solen. Tack för all er support!

Jag vilja rikta ett stort tack till föreningens anställda, medlemmar, aktiva, sponsorer, supportrar och funktionärer som alla bidragit till att driva vår föreningen framåt! Men ett särskilt tack vill jag ändå skicka till våra fantastiska ledare. Det är Ni som får våra barn- och ungdomar att komma i ur och skur till Skarsjövallen för att umgås, träna och spela matcher tillsammans.

Var rädda om er, håll fysiskt men inte socialt avstånd så hoppas jag vi ses på Skarsjövallen igen nästa säsong.

God Jul och Gott Nytt År!

Styrelsen, genom Ordförande Kristina Geers


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail