Tack Daniel Garcia Olsson!

Daniel Garcia Olsson lämnar dessvärre LSK då hans arbetssituation inte möjliggör vidare spel. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Daniel Garcia Olsson har dessvärre gjort sin sista LSK-match i den grönvita tröjan. Mittbacken får inte ihop livspusslet och därmed får vi tacka honom för två fina säsonger i klubben samt önska honom all lycka till framöver.

Daniel Garcia Olsson kom till LSK inför säsongen 2021 och blev genast en stabil och viktig spelare i försvaret. Han bidrog med en trygghet i försvarsspelet, men också ett lugn i speluppbyggnaden. Dessutom är Garcia Olsson en fantastisk person som hela tiden gett allt för klubben och medspelarna – men framförallt för alla LSK-supportrar på läktaren. Totalt blev det 46 seriematcher och ett mål i LSK-tröjan under två säsonger.

– Dani har varit en jättefin spelare och fantastisk person i LSK under dessa två år. Så därför är det riktigt tråkigt att han valt denna bana även om vi såklart respekterar hans beslut. Vi önskar honom all lycka till framöver i livet. Tack för allt, Dani!, säger LSK-tränaren Erik Lund Fahlén.

Daniel Garcia Olsson vill själv skicka en hälsning och tacka för tiden i LSK:
– Jag vill tacka klubben för de här två fantastiska åren. Det är de två bästa åren i min långa karriär. Jag har fått lära känna så många fina människor och jag har väldigt många roliga fina minnen härifrån som jag kommer att bära med mig resten av mitt liv.

Stort tack till coach Erik Lund, ledarstaben, lagkamraterna, styrelsen och till alla eldsjälar som gör allt för att klubben ska fungera, men framförallt till alla supportrar som har varit magiska sedan dag ett. Inte bara mot mig utan även mot min familj. Tack ska ni ha!

Jag har fått nytt jobb som jag inte kan tacka nej till då det är ett jobb jag har velat ha väldigt länge och jag får därmed inte ihop vardagen. Jag har alltid prioriterat fotbollen men nu var det väl dags för mig och prioritera jobbet 💚

Vi ses på läktar’n!

Ljungskile SK vill rikta ett stort tack till Daniel Garcia Olsson för hans insatser i LSK-tröjan och önska honom all lycka till framöver!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail