Tennissiffror när LSK vann på Skarsjövallen!

Fredagskvällen inbjöd till strålande solsken och en härlig match mot Munkedal. Ett bortalag som blandat och gett hittills i årets seriespel. LSK däremot går som tåget och kom inför matchen med en seger med 11-1 i bagaget.

Kvällens match kom igång och det dröjde inte länge förrän en viss spelare presenterat sig i målprotokollet. Hon behöver ingen närmare presentation – givetvis var det Sandra Bagger som gjorde 1-0. LSK fortsätter mala på och Saga Lyckhage utökar därefter ledningen. Därefter är det dags för Bagger igen. Inte en gång. Inte två gånger. Utan tre (!) gånger sätter hon dit bollen, fram till 5-0. Innan domaren blåser för halvtidsvila hinner Lyckhage sätta dit sagoresultatet 6-0!

Munkedal tröstmålar i andra halvleken, men närmare än så kommer inte bortalaget utan LSK vinner komfortabelt 6-1, efter målexplosionen i första halvlek.

Härnäst väntar seriefinal borta mot Ed nästa lördag. Då hoppas vi på tre nya poäng!