Tidigt uppehåll väntar för Damlaget

Alice Jensen & C.o. får öva på målgester under två veckors träningsledighet. ARKIVFOTO: P. Stenbaek.

Förra veckan kom beskedet från Bohusläns FF att seriestarten för distriktsserierna skjuts upp (läs mer här). Det innebär att Damlages vårsäsong försvinner helt och därmed får man sikta in sig på höstsäsongens matcher. Därför har man förändrat säsongsplaneringen för laget.

Den 13/4 skulle vi se LSK ta sig an BK Häcken på Skarsjövallen. En högintressant match mellan två förväntade topplag. Nu blir det som bekant inte så då BFF (som arrangerande distriktsförbund) tagit beslutet att Division 2 Nordvästra Götaland blir en enkelserie, där serien utgår ifrån höstomgångens spelprogram. Istället får alla fotbollsälskare hålla sig på halster till 23:e juni när seriepremiären på bortaplan mot BK Häcken kommer att avgöras.

Med anledning av den förskjutna seriestarten har därför lagledningen för Damlaget beslutat sig för att ge laget två veckors ledighet för att sedan återstarta träningsverksamheten, med förnyad energi och motivation, den 15/3. Det innebär även att den inplanerade träningsmatchen mot Trollhättans FK ställs in. Samtidigt har en ny träningsmatch planerats in som förhoppningsvis kan bli av, mot IK Rössö, den 13/6.

Tills uppstarten av träningsverksamheten drar igång igen så får varje spelare hålla igång ordentligt på egen hand för att vara redo när väl kulan är i luften igen! ⚽️

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail