Tillsammans mot tre poäng!

Sol, lördag och match på Skarsjövallen – kan det bli bättre?

Damlaget har kommit igång efter en något trög inledning. På de senaste fyra matcherna har det blivit en seger, tre oavgjorda och en förlust borta mot Malmö FF (4-3), så det finns hopp om fler poäng mot Södra Sandby under lördagen.

Lördagens motståndare, Södra Sandby, har haft en tuff inledning och har bara en poäng efter sju spelade omgångar. På dessa matcher har det endast blivit fyra mål framåt. En stor skillnad mot fjolåret då man slutade med andra plats i Division 1 Södra Götaland – en poäng bakom seriesegrande Trelleborgs FF. Under 2022 års säsong gjorde man nämligen 83 mål på 22 matcher, där Hanna Lundell vann skytteligan på 28 mål – men har nu lämnat för IFÖ Bromölla i Elitettan. Laget tappade ännu fler nyckelspelare och det är troligtvis därför laget haft en tung start. Nu senast blev det förlust hemma mot Halmstads BK med 2-5.

För LSK:s del är man inne i en tuff matchperiod. I helgen fick man med sig en poäng från Örby i Division 1. I onsdags var det DM-semifinal mot Herrestads AIF, som man vann med 0-3. Nu väntar alltså Södra Sandby under lördagen. Detta följs av Svenska Cupen-match mot ÖIS på onsdag och därefter bortamatch mot FC Rosengård under lördagen. Det är alltså fullt upp den närmsta tiden! Nu är alltså full fokus på matchen mot Södra Sandby, som blir väldigt viktig för att studsa uppåt i tabellen. En relativt jämn tabell där endast obesegrade Malmö FF stuckit iväg med full pott än så länge.

För LSK:s del gäller det att göra en stark prestation och ta tillvara på chanserna som dyker upp, för då kan det bli en riktigt rolig lördag på Skarsjövallen!

⚽️ Matchstart lördag 27/5, kl: 14:00 på Skarsjövallen

LSK hoppas verkligen att så många som möjligt av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats för att heja fram vårt grönvita lag!

BILJETTER

Boka biljetter här: https://lsk.ebiljett.nu/

Let’s Stick Together!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail