Tredje raka LSK-segern!

Förra fredagen var sommarvarm medan vi idag mottags av något höstlikt väder med endast ett par få plusgrader. Nåväl, LSK tog kommandot över matchen direkt och värmde med ett förande spel. Det skulle också resultera sig framåt. Jennifer Johansson satte 1-0 och därefter kunde Alva Iglicar och Sandra Bagger utöka ledningen med varsitt mål, fram till 3-0. Resultatet stod sig fram till halvtidspaus, i en halvlek där LSK spelade stabilt och också ledde rättvist.

I andra halvlek fick Strömstad en straff, vilket resulterade i en reducering fram till 3-1. Men LSK fortsatte mala på och det dröjde inte länge innan det kom en replik från hemmalaget. Maja Ringmark dundrade in bollen från nära håll, fram till 4-1. Därefter kontrade Strömstad in 4-2 och det blev genast lite nervöst i LSK-lägret. LSK jagade ändå fler mål, men dessvärre lyckades man inte göra fler mål denna fredagskväll.

En härlig seger på ett köldslaget Skarsjövallen. Nu åker LSK på turné då det väntar tre raka bortamatcher, härnäst borta mot Svarteborg den 11/5. Väl mött då och tack alla som kom för att stötta oss idag!