Trotjänaren klar för ännu en säsong

Den LSK-fostrade trotjänaren Julia Ringmark har varit en nyckelspelare sedan damsatsningen drog igång 2018. Vi kan med glädje presentera henne som den första pusselbiten i lagbygget inför säsongen 2021!

Efternamnet Ringmark har verkligen satt sin prägel på LSK, inte minst på senare år. Den centrala spelaren, som kan spela både i försvaret och på mittfältet, är fostrad i LSK. 24-åringen har även representerat Herrestads AIF, men efter ett par säsonger på Undavallen kom hon tillbaka till Skarsjövallen och LSK inför säsongen 2018. Ringmark, med det spektakulära numret 69 på ryggen, agerade lagkapten under de inledande säsongerna men har under årets säsong agerat som starkt ledare i försvarslinjen – samt bytt bort tröjnumret till nummer 3. Under säsongen i Division 2 spelade hon samtliga matcher (10 stycken) och var en starkt bidragande orsak till att moderklubben kommande säsong spelar i Division 1.

Vid sidan av fotbollen studerar Julia Ringmark till läkare – och det är en LSK:are som verkligen satsar helhjärtat på det hon tar sig an!

Kommentar från LSK-tränaren Joakim Jensen:
– Julia är en väldigt duktig och viktig spelare som bara blir bättre och bättre för varje år som går. Grymt roligt att hon väljer att fortsätta denna satsning ett fjärde år!

LSK är väldigt glada att Julia fortsätter i den grönvita tröjan där hon kommer vara en viktig spelare under säsongen 2021 och även har chans att ta flera steg framåt i sin fotbollsutveckling.

Se mer om Julia Ringmark:
🎥 Julia Ringmark om sin livssituation 
🎥 Agnetas Riddare: Klanen Ringmark

 


TRUPPEN 2021:
✍🏼 Ledarstaben

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail