Tung förlust mot Ängelholm……

Vi inleder matchen bra, skapar flera fina möjligheter, bl.a ett friläge av Robin Strömberg fint framspelad av Omar Jagne. Men tyvärr i en olycklig situation efter drygt 30 min ska Jagne rensa bollen men halkar på sitt stödben och olyckligt träffar en Ängelholmspelare i ansiktet…  efter diskussion mellan domarna åker till slut det röda kortet upp…

Dubbel olycka då Ängelholm tar ledningen med 1-o på den efterföljande frisparken då vi lyckas nicka bollen in i eget mål….  men trots en man mindre står vi upp bra och fortsätter skapa lägen,  är oerhört nära på en frispark då Robin Strömberg träffar insida stolpen och vi är även framme på returen men bollen vill inte in i mål.Vi gör kanske vår bästa halvlek för året men underläge 1-0 i halvlek.

Inledningen av andra halvlek har Ängelholm ett spelövertag men utan att skapa några farliga situationer. Vi jobbar oss tillbaka och tar över matchen helt i slutskedet men bollen vill bara inte gå vår väg… en fantastisk frispark av Robin Strömberg i sista minuterna räddas lika fantastiskt av Ängelholms målvakt.

Vi gör totalt sett en bra match och är spelmässigt det klart bättre laget matchen i stort men idrott är som vi alla vet inte alltid rättvis…  Ängelholm kan åka hem från Skarsjövallen med tre poäng efter sin 1-0 seger. En tung förlust för oss i det läget vi är tabellmässigt och sett till hur vi genomförde matchen.

I nästa omgång väntar Qviding borta på Valhalla med avspark kl.17.00, söndag 9 juli, då tyvärr även utan ”Jack” Jagne efter sitt olyckliga röda kort.