Uddamålsförlust borta mot Mjällby.

LSK förlorade med 1-0 borta mot Mjällby. Hemmalaget kontrollerade den första halvlek och hade ett stort bollinnehav. Trots det skapade de gulsvarta inte överdrivet med chanser mot ett LSK som låg tight och lågt i försvarsspelet. Vårt grönklädda lag kom även till ett par fina kontringsmöjligheter, men utan att det resulterar i någon jättechans. Mål skulle det ändå komma innan halvtidspausen. LSK skapar en hörna som blir halvfarlig, men som istället Mjällby kontrar på. Kontringen var sylvass och efter ett nästintill perfekt djupledsspel tar Mjällby ledningen med 1-0.

I andra halvlek växer LSK in i matchen och Mjällby slår sin mer till ro. Dock lyckas inte de grönvita spelarna skapa något direkt. Den bästa kvitteringschansen kommer först i slutskedet av matchen när bollen går som en flipperkula i straffområdet, men dessvärre inte in i mål. Matchen slutar således 1-0 till Mjällby.

LSK får ta nya tag, härnäst hemma mot Ängelholm på söndag 2 juli 17:00. Väl mött då.