Underbar seger i solskenet!

En skön seger hemma mot Eskilsminne. Arkivfoto: @photobyegon

LSK:s tredje match väntade denna soliga lördag när Skånelaget Eskilsminne gästade Skarsjövallen.

Första halvlek startade på bästa sätt för LSK. Redan i 9:e matchminuten kunde de grönvita ta ledningen. Även 2-0 kom för LSK i den 20:e minuten genom Sandra Bagger och hemmalaget hade därmed tagit kommandot i matchen. Några fler mål blev det inte innan halvtidspausen.

I andra halvlek försökte Eskilsminne nå en reducering. Trots en del byten av gästerna och ett försök till forcering höll LSK tätt och kunde därmed ta första segern i Division 1 i år! Dessutom hölls nollan intakt tack vare starkt försvarsspel och bra målvaktsspel av målvakten Linn Borg. Dessutom var viktiga Jennifer ”Jeje” Johansson tillbaka på allvar och kunde spela hela matchen.

Tack till alla som kom och stöttade oss på plats! Härnäst väntar bortamatch mot ÖIS nästa lördag på Valhalla IP. Väl mött.