Utslagna ur Rössö Cupen!

Vi kom kom till Uddevalla och Agnebergshallen med 11 tappra tjejer. Vi har inte gjort ett ända pass inomhus, inte heller spelat med en futsalboll tidigare. Men tjejerna var sugna och göra det bästa av situationen.

Vi skulle inte heller få en lugn start utan mötte självaste IFK Uddevalla futsal med vår målvakt Linn J i IFK laget. Och landslagsspelaren Linnea Kogsta på andra sidan bla. Tuff start! Vi gjorde i mina ögon en helt ok insats mot dessa tjejer dock blev det förlust med 0-4.

Sedan så var nästa motståndare Falköping som vi kände att nu kanske vi har en bra chans att äga mer boll och ev göra ngt mål. Men Falköping var rejäla och när vi var utspridda så väggade de lätt igenom oss och gav tjejerna och mig en rejäl näsbränna i förlust 0-6.

Tjejernas grymma inställning som jag gillar starkt!

Tjejerna knyter näven inför kommande matcher, där vi möter först IK Rössö och sedan Orust FC. I dessa två matcher är vi fokuserade och vågar lite mer i spelet. Det blir förlust med 0-1 i båda matcherna, men jag gillar inställning och viljan som tjejerna visar upp. Det är ju lätt att skita i det när det går så dåligt i de första matcherna.

När vi pratade efter matcherna så hade vi alla en väldigt go känsla i kroppen. Av att knutit näven, spelat mycket bättre och var helt klart med i matcherna. Rössö och Orust är två väldigt bra lag och har säkert spelat turneringar och tränat ihop inomhus en hel del.

-Det kan man ju inte säga att vi gjort utan skall ha med oss att vi inte varit inomhus eller touchat en inomhusboll tillsammans på hela året! Men vi blir bättre och lite motgång kan vi ta! 💪👍

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail