Ytterligare två spelare klara för nästa säsong!

Vi i Ljungskile Dam håller som bäst på att sätta truppen som fortsatt skall vara med oss på vägen uppåt!
Vi kommer inom kort att presentera många spelare som är klara för att vara med på denna grymma resa och målsättning som vi i Ljungskile har!
Första tjejen ut var Sandra Bagger som vi lyckats knipa för ytterligare en säsong. Grymt roligt att detta löste sig!
Klart är även att dessa två tjejer skall vara med oss även nästa år i div 3!
Linnea Jensen
Med sina 10 mål i serien så gjorde Linnea en väldigt bra säsong. I sin första senior säsong så tog Linnea för sig ordentligt och visade i spelet att hon tagit stora kliv framåt i så väl spelet som i avsluten. Har tagit väl hand om det förtroendet att spela bredvid Sandra som visat sig vara en bra kombination. Vi hoppas även på att Linnea skall fortsätta utvecklas kommande år för det har hänt väldigt mycket under 2018, men vi vet att det finns mycket mer att lära sig och det vill Linnea!
Ida Sölsnaes Sjöberg
Ida är en tjej som även hon tagit väldigt stora kliv framåt under 2018. Det stora klivet från flickfotboll till senior är ibland tufft men för Ida har det gått väldigt bra och spikrakt uppåt i utvecklingen. Ida har med sitt hårda arbete på såväl match som träning visat att hon vill framåt i sin fotboll! Motståndarna har haft svårt att hänga med i den höga farten Ida haft i år. Vi ser framemot vad Ida kommer att prestera under kommande säsong!

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail